Saturday, February 5, 2011

PIF jatek!




Mar regota nezegetem ezt a jatekot, es megsem mertem belevagni. De most hogy jobban belegondoltam, hat miert ne? :)) Igy minden merszem osszeszedve jelentkeztem Csipkerozsikanal! Igerem, igyekszem valami szepet varrni az elso 3 jelentkezonek! :))


A szabályokról:
1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első 3 ember, aki kommenteli ezt a bejegyzést, melyben jelentkezik, ajándékot kap tőlem, amit én készítek. Az ajándékot az elkövetkezendő 365 napon belül juttatom el az első 3 jelentkezőnek.
3. A "nyertesek" kötelezően vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukban és a fent írtak szerint ők is továbbviszik.

Remélem lesztek hárman!:)




11 comments:

Mosolyrend Évi :) said...

Kati ha nem tudok varrni?

Kathy said...

Mosolyrend Evi!
Szerintem Te azt keszitessz amit akarsz a Te 3 jelentkezodnek. Ha akarsz gyongyos valamit keszitessz, ha akarsz kotsz valamit, vagy eppen ami eszedbe jut. Mivel en varros vagyok, igy valamit abban a kategoriaban keszitek az elso 3 jelentkezomnek! :))

MrsYarnart said...

Jelentkeznék én is :) Ha nem gond, hogy én inkább kötnék valamit... mondjuk csipkekendőt? Mit szólnál hozzá?

Csipkerózsika said...

Jöttem irigykedni, jelentkezni már nem merek, mert végén egész tavasszal csak Pif ajándékot varrnék..:))))

Bea said...

Akkor lehetek a harmadik?

Erika said...

Hát így jár aki későn ébred fel!!:((

Mosolyrend Évi :) said...
This comment has been removed by the author.
Regi said...

én már az első felhívásra írtam volna de a postot törölted :-( így most már lecsúsztam sajnos, de játszanék ha lenne lehetőség

Kathy said...

Nahaaaaat! Ilyen gyorasan es ennyien jelentkeztetek!!! Nagyon jol esett a kis szivemnek amikor most reggel kinyitottam a blogot! Koszonom szepen!
Mivel Csipkerozsika volt olyan aranyos es elfogadott engem negyedik jelentkezonek, igy en is szeretnem ugyan azt tenni. :))
Tehat nekem is van 4 jelentkezom!
Raadasul ott van Erika es Csipkerozsika! De hat mi is legyen veluk???????
Na jo! Senkinek nem kell a "kesoi" ebredesert, sem a sok PIF ajandek varrogatasert elmaradni a tobbi munkaval, Ok is kapnak majd egy kis "fajdalom" dijat! :)) Igy jo lesz?

A napokban majd probalom mindenkivel felvenni a kapcsolatot a reszletek kidolgozasaert! Kerlek benneteket, kuldjetek el az e-mail cimeteket ide! :))
Dobaivan@aol.com
Mosolyrend Evi, Mrs Yarnart, Csipkerozsika, Bea, Erika, es Regi! Megegyszer halas koszonet mindenkinek!!!!

Tehat tudjatok mi a teendotok! :)) Hirdessetek meg a jatekot, es varni a TI 3 jelentkezotokre, akiknek utana keszithetitek az ajandekokat! :)))

Csipkerózsika said...

De drága vagy, téged is a jószíved visz majd a sírba..:)))) Köszönöm mégegyszer:))

Regi said...

húúúúúúúúúú olyan Édes vagy nagyon szépen köszönöm.... most már csak ki kell találnom mi lesz az én játékomon a kézimunka amivel megörvendeztetlek titeket, varrni nem tudok annyira de a horgolást bevállalom :-)