Wednesday, October 13, 2010

Heather's wedding gown. Heather eskuvoi ruhaja.

.










All bride look and feel more beautiful, confident and empowered on her wedding day. She wants a fabulous shoes, jewelry, handbag, hair and makeup. But of course there is the dress what,s going to make it even more special. The pink and white beading, and a brown sash is helping to bring out all the colors in the pinkish back round of the dress .






For the more comfortable feeling there are more "securities" inside of the dress. :) Because the gown it made of satin fabric, the dress becomes very heavy, so every little gadget can help! :)







Hogy kenyelmesebb legyen a viselete ennek a ruhanak a belsejeben "biztonsagi berendezesek" vannak. :0 Mivel rengeteg szaten anyagbol keszult, igy nagyon nehez, es minden kis segitseg szamit! :)






Heather eskuvoi ruhaja!



Minden menyasszony még szebbnek , magabiztosabbnak erzi magat az eskuvo napjan. Szeretne egy gyonyoru par cipot, ekszereket, taskat, szep frizurat es sminket. De termeszetesen ott van a ruha ami méginkabb varazslatosabba teszi ezt az alkamat. Ezen a ruhan a rozsaszin es feher gyonygyozes a barna szallaggal segit kiemelni a rozsaszines arnyalatot a ruhaban.











10 comments:

Monaline said...

Már meg sem merek szólalni,igaz nem is tudok éppen!:)

Kathy said...

Monaline!
Tunderi vagy!Koszi! :))

Aledi said...

Jaj nekem! Ez álomszép!!!

Délka said...

Gyönyörű!

Jandó said...

Hú, egészen elállt a lélegzetem. Gyönyörű, mint az összes többi munkád is. :)

Nóra said...

Nagyon szép! Imádnivaló a lefutó gyöngyhímzés és különleges a barna szalaggal.

Erika said...

Csodálatos!!! A barna szalag egyedivé és különlegessé varázsolja, a megszokott fehérrel szemben. A titok a belsejében rejtőzködik.:))

Vera Násfa said...

Ebben a gyönyörű ruhában biztos, hogy a nap éke, középpontja lesz a menyasszony! Maga az álom!

wondrlanding said...

Te jó ég!! Szegényes szótáramban nincsenek szavak leírni...
Szerelem.

Claju said...

ÁÁÁ, újra férjhez akarok menni!!! (Persze nem máshoz :)) Annyira, de annyira.... Hú, nincsenek rá szavak! Ez egy álom! Már meg sem merem nézni a ruháidat, mert mindegyik után elepedek!