Monday, August 23, 2010

Pretty. Csinoska.

                                             

                                                Pretty.




I am not ready to say goodbye to my summer dresses yet, but this outfit is definitely bringing   fall a little closer.Year after year we have to deal with the  change of seasons and right now we are in the summer to fall transition. The only thing we can do to avoid having   sleeves is, to make something what looks like one.  Here the big collar work as a sleeve, or a  shawl. The huge buckle gives a little sparkle that picks up the colors from the fabric.


                                      Helenainson.com





                                            Csinoska.


Mondjuk még nem vagyok teljesen hajlando elbucsuzni  a nyari ruhaktol, de ez a kis kosztum kozelebb hozza az oszt. Minden evben kisse huzakodva allunk at az oszi ruhakra, es ha mast nem is tehetunk, de mindig ujjat keresunk ahhoz hogy meg azert ne legyen teljesen teli kinezete a ruhanknak. Mint itt is az ujja van  felcserelve   egy hatalmas gallerral, ami salkent es ujjakent is hasznal. A hatalmas  csat az elejen csillogast ad a ruhanak es visszatukrozi annak a szinet!


2 comments:

Csipkerózsika said...

Elegáns,szép színe van anyagnak,és ez a stóla megoldás..sosem esett volna le ,hogy így is lehet rögzíteni,nagyon tuti..:)

Kathy said...

Csipkerozsika!
Egyebkent egy hatalmas galler, csak ugy nez ki mint egy stola. :)