Tuesday, June 22, 2010

Mother and daughter. Anyja es lanya.

                             

                                     Mother and daughter!


The mother and daughter who purchased these dresses are  going to the same wedding, and they both want to look great. They loved the same dress, but choose a different color to attend in. Even I had to do the same exact alteration on both dresses.They have a great pair of shoes to wear, but the rest they are  keeping in a low key.

                                    Chamonixbride.com




                              
                                            Anyja es lanya!

Ez az anyja es lanya paros keszulodnek egy lakodalomba, es  szeretnenek szepen izlesesen megjelenni. Mind a kettonek ugyan az a ruha tetszett meg, de kulonbozo szinekben valasztottak azokat ki. Meg csak az alakitas is ugyan az volt mind a ket ruhan. Mind a kettojuknek gyonyoru cipo lesz a labukon, de a tobbi minden nagyon egyszeru lesz hozza.




8 comments:

Regi said...

a színei a szabása, ajajajaja beleszerettem

Katuska said...

pazar darabok!!!!

Tiffanylda said...

Csodálatosak, gratulálok!!! Elméláztam kicsit, hogy egy ilyenben milyen kényelmesen "el lehet férni"!:))) Nem szorít, nem nyom sehol, szellős, stb...
Mióta nézem a blogodat, egyre többet gondolok egy komolyabb fogyókúrára!:) Jó hatással vannak rám a ruhakölteményeid!:)))

Kathy said...

Regi!
Nagyon csinosak felveve! :))

Hazisarkany!
Irtam Neked az elozo ruha alatt is!

Ildi!
Az anyuka is egy kicsit molettebb volt, teljesen takarta es vekonyitotta a ruha. Szinte hihetetlen mennyire. :))

Aledi said...

Nagyon szép rajta ez az asszimetrikus rózsaözön. Magamnak mindenképp a sötétebbet választanám, de a lányom barna bőrén remekül mutatna a világosabb. Na, majd pár év múlva :)

Erika said...

Rózsa rózsa hátán, az mindent visz! Gyönyörű mind a kettő, de legjobban a sötétlila tetszik!!!

Ledorka said...

Mesés fazon, álomszép színek... :)

Tiffanylda said...

Azt hiszem ehhez a ruhához is - mint a legtöbb alkalmihoz -, egy csinos magassarkú topánka illene, az még jobban vékonyítja az alakot, illetve hosszabbítja a lábat. Na,én olyat sem hordhatok, csak tök laposat! Ezért aztán most nem is rendelek tőled ilyet, mert úgy néznék ki benne, mint egy mezitlábas, öreg, puttó!:)))
Gondolom, kifejezetten alkalmi ruhákat varrsz, ugye? Mert én sportos, egyszerűre vagyok beállva, így aztán csak ácsingózok, sóhajtozom... Biztos odáig hallatszik!:)))