Tuesday, November 6, 2012

Simple skirt. Egyszeru szoknya.


 Can't tell you much about this skirt, but I am pretty sure, you will know, when you can wear it.


Nem tudok tul sok mindent mondani errol a szoknyarol, de biztos vagyok benne, hogy mindenkinek van valami elkepzelese hova tudna hasznalni.


5 comments:

dióhéj said...

Bámulatos!

kolozsgabi said...

Igen, egy egyszerű fehér felsővel - mivel a szoknya önmagában is mutatós egy darab - alkalmi eseményekre lehetne benne járni!!
A bolt nyitás - nem arra gondoltam, hogy ideköltöznél, hanem nyitnál egy boltot - nekem is van a kórusomban ifjú hölgy, aki rátermett lenne egy ilyen bolt vezetésében - és távolról irányítanád, illetve a kollekciót szállítanád, szerintem lenne esélyed és hatalmas vevőköröd, itt is szeretik - és hiányolják - a nők, lányok ezt a fajta eleganciát!! Eltüntek a régi varrónők, egyedi kollekcióval, alakra igazítással, alakra készítéssel. Vannak híres tervezők, de azokhoz be sem lehet jutni szerintem az utca "egyszerű" emberének.

kolozsgabi said...

..még csak annyit, ma már az interneten keresztül - lásd ezeket a levelezéseket - pofon egyszerű lenne a ruha megtervezése, megbeszélése a vásárlóval, csak ezen az oldalon kellene hozzáértő varrónő a méretvételhez, esetleges igazításokhoz...meg a bolt vezetéshez, marketinghez kell valaki.

Kathy said...


Diohej es Hegemoni77, koszi Nektek!

kolozsgabi! Igazan kedves vagy, hogy sziveden viseled egy uj bolt nyitasat. Jo is lenne biztos, de igy sincs idom semmire, hat meg akkor.:))
De ha ugy alakul majd szolok jo? :))

Erika said...

:)

Gyönyörű! Én még egy rövid blézert eltudnék hozzá képzelni.